aug 13, 2018

Start schooljaar


De scholen gaan weer beginnen! Welkom in groep 4!!

Het schooljaar start volgende week. 
Hieronder staan wat praktische zaken die belangrijk zijn in groep 4. Uiteraard zal ik ze in de groep nog bespreken met de kinderen.

De verdeling van de leerkrachten:
De vaste dagen van Rea zijn maandag tot en met donderdag. 
Op vrijdag is Annette in de klas. Ook een deel van de donderdagochtend vervangt Annette Rea, zodat Rea de plusklas 3-4-5 kan draaien. 
Vanwege studie en/of andere taken kan het eens voorkomen dat er onderling wordt geruild
Voor alle vragen/opmerkingen over de ontwikkeling van uw kind, kunt u bij mij terecht. Hiervoor kunt u een afspraak maken via e-mail: rea.van.duren@kansenkleur.nl of u kunt even langskomen.

Voor korte mededelingen kunt u ook een mailtje sturen. Ik lees niet elke ochtend mijn mail voor schooltijd. Afmelden/ziekmelden o.i.d. dus graag telefonisch doen. Een tandartsafspraak o.i.d. kunt u via mail melden (graag ruim van te voren).  

Gym
De gymdag voor groep 4 is de woensdag. Zorg ervoor dat uw kind passende gymschoenen en gymkleding heeft (korte broek en t-shirt) in een rugzak (kan gemakkelijk mee worden gelopen). 

Jassen en tassen ophangen: 
Er zal op het prikbord in de gang bij de kapstokken een klassenlijst hangen met cijfers. Het cijfer dat bij de leerling staat, komt overeen met het cijfer van een kapstok. Ieder kind heeft een eigen haakje.

Boekenkringen, spreekbeurten en boekbesprekingen
Binnenkort beginnen we met de boekenkring. Daarvoor kunt u uw kind inschrijven in de hal op het prikbord. Verderop in het jaar gaan we ook aan de slag met spreekbeurten en boekbesprekingen. Meer informatie vindt u onder het bijbehorende kopje op de website onder groep 4. 

Tot volgende week!

Groet,

Annette en Rea