aug 31, 2017

Komend schooljaar schoolmelk?


Binnen de OR is het initiatief genomen om de mogelijkheden voor het aanbieden van schoolmelk te bekijken. De directie staat hier achter en werkt graag mee. Mocht het initiatief doorgang vinden, dan wordt het vanaf schooljaar 2017-2018 mogelijk om uw kind(eren) een koel pakje melk te bieden tijdens de (lunch)pauze en hoeft u geen beker melk meer mee te geven. De melk wordt wekelijks geleverd en de school krijgt een koelkast ter beschikking om de melk in te bewaren.

Wat zijn de kosten?

Het is vanaf dit schooljaar alleen mogelijk om halfvolle melk aan te bieden. De kosten hiervan zijn ongeveer € 0,38 per pakje (kosten schooljaar 2016/2017). Per schooljaar komt dit neer op zo’n € 76,- per jaar (op basis van 5 dagen per week, 40 weken per jaar). De betaling kan gedaan worden per jaar of in 3 termijnen.

Interesse?

Dit initiatief kan alleen doorgaan wanneer minimaal 10  kinderen van De Viersprong  hier gebruik van willen maken. Mocht u interesse hebben, dan kunt u bijgaand formulier invullen en inleveren bij de leerkracht van uw kind(eren). Doet u dit voor donderdag 14 september 2017. Heeft u dit al gedaan (voor de zomervakantie) dan hoeft u zich niet meer opnieuw te melden. Meer informatie over schoolmelk vindt u via www.schoolmelk.nl.

Let op!

We doen deze oproep slechts eenmalig, om zo het minimale aantal van 10 kinderen gelijktijdig op te kunnen geven. U sluit echter een abonnement af bij FrieslandCampina. De school is  dus niet verantwoordelijk voor de financiële afwikkeling, u betaalt rechtstreeks aan FrieslandCampina. Ook voor het doorgeven van wijzigingen of het opzeggen van het abonnement bent u zelf verantwoordelijk en ook dit doet u rechtstreeks. Dit kan via de site www.schoolmelk.nl.

Wat ons uniek maakt:

Uniek
  • Talent-ateliers
  • De leerlingenraad
  • Ons anti pesten beleid
  • Engelse lessen
  • Kurzweil dyslexie software
  • Passend Onderwijs
  • Inzet van alle vrijwilligers

Bekijk hier ons filmpje:

Open dagen

Schooljaar 2018-2019

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tussen 13.30 uur en 14.00 uur de school komen bezoeken. Dan kunt u zelf door de school lopen. 

Maar u kunt beter een afspraak inplannen. Bij voorkeur tijdens lestijden. Dan geeft de directeur, of iemand vanuit het managementteam, of de intern begeleider, u informatie over de school. Daarna krijgt u een rondleiding door één van de kinderen van school. 

Maak hiervoor een afspraak via Sonja van jaarsveld (administratief medewerkster). Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Tel: 024-6450901

 


Agenda

agenda
27 januari 2021
algemeen
Verjaardag juf Ilse
11 februari 2021
algemeen
Verjaardag meester Roel
13 februari 2021
algemeen
Verjaardag juf Annette
17 maart 2021
algemeen
Verjaardag meester Jeroen
6 mei 2021
algemeen
Verjaardag juf Marian

nadebel