sep 7, 2017

Werken met niveaugroepen in groep 3 t/m 8


We starten aankomende vrijdag met de pilot ‘werken met niveaugroepen’.

Dit houdt in dat we met 3x groep 3-4-5 en 3x groep 6-7-8 gaan werken. Eén van de groepen 3-4-5 en 6-7-8 is een peergroep voor meer- en hoogbegaafde kinderen. Zij gaan werken met het programma ‘Brood en Beleg’.

Voor alle andere kinderen uit de groepen 3-4-5 en 6-7-8, geldt dat zij willekeurig verdeeld zijn over de twee groepen waarbij we bewust de kinderen uit de groepen 3-4-5 en 6-7-8 gecombineerd hebben. Er wordt op deze dag gewerkt aan de opdrachten vanuit de weektaak. Deze taken sluiten zo goed mogelijk aan bij het niveau van het kind. Deze taken worden aangevuld met passende activiteiten; reken- en taalspelletjes, leren van topografie en Engels, educatieve spelletjes gericht op sociaal-emotionele vorming, etc.

Er komen dit jaar drie projecten van 10 weken. Na elk project wordt geëvalueerd en waar nodig worden wijzigingen aangebracht.

Uw zoon/dochter start morgen in de eigen groep. Na het technisch lezen gaan de kinderen naar hun betreffende groep. Om 12.00u gaan de kinderen weer naar hun eigen klas.  

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl