okt 3, 2017

nieuwe juffen ...


Vandaag was juffrouw Madelon, een 4e jaars Pabo-student, voor het eerst in de klas.            Voorlopig is haar stagedag op de maandag; na een poosje zal daar ook de dinsdag bij komen. Het is de bedoeling dat zij in verband met haar afstudeerperiode regelmatig met de groep alleen zal werken. Uiteraard is meneer Jeroen op de achtergrond aanwezig. Juffrouw Madelon blijft zeker tot eind februari 2018.

Eind oktober komt ook nog juffrouw Amber groep 5 versterken. Zij is begonnen met de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud universiteit . Juffrouw Amber zal veel observaties doen en ook her en der een helpende hand bieden in de groep, en soms ook daarbuiten. Haar stagedag is op dinsdag, dus dat wordt een dag met veel 'extra handjes' in de klas! Ook juffrouw Amber blijft tot eind februari.

We wensen beide juffen een heel fijne en leerzame tijd toe bij groep 5 !!