okt 4, 2017

Boekenruilbeurs op vrijdag 13 oktober


Ook dit jaar weer een boekenruilbeurs tijdens de kinderboekenweek

Na het succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar weer een kinderboekenruilbeurs tijdens de kinderboekenweek, die op 4 oktober van start is gegaan. Het thema van dit jaar is ‘ Griezels en Engerds’.

De boekenruilbeurs vindt plaats op vrijdag 13 oktober van 14.00-15.00 uur. Je oude boek, of een boek dat je niet meer leest (maximaal 1 boek per persoon!) kun je tot uiterlijk donderdag 12 oktober inleveren bij je leerkracht. In ruil hiervoor ontvang je een tegoedbon. Met deze bon kun je tijdens de boekenruilbeurs een ander boek uitzoeken. Zonder tegoedbon geen ander boek. Dus bewaar de bon goed!

Let op: tijdens de boekenruilbeurs kun je alleen een ander boek uitkiezen met een tegoedbon, dus je oude boek moet je vooraf inleveren bij de leerkracht.

Er kunnen geen tijdschriften of volwassen boeken geruild worden!

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl