okt 11, 2017

Voorleeswedstrijd


De afgelopen dagen hebben de leerlingen van groep 7 en groep 8 de kans gehad om mee te doen met de eerste ronde van de voorleeswedstrijd.

Bij de eerste ronde hebben de leerlingen gelezen in de eigen klas. De leerlingen mochten de lezers beoordelen door het geven van een cijfer (6, 7 of een 8). De leerlingen die gemiddeld het hoogste cijfer hadden, mochten door naar de twee ronde. In groep 7 hadden Olivier, Atta en Lotte, S gemiddeld het hoogste cijfer en in groep 8 hadden Pien en Iris gemiddeld het hoogste cijfer.


De tweede ronde is vandaag gehouden. Bij de tweede ronde werd er door de lezers voorgelezen aan alle leerlingen van groep 7 en groep 8. De leerlingen mochten de lezers beoordelen door een nummer een (twee punten) en een nummer twee (1 punt) te kiezen.

De punten zijn inmiddels geteld, waardoor er een winnaar bekend is. De winnaar van de voorleeswedstrijd van groep 7 en groep 8 is geworden:

Pien

Graag willen wij Pien van harte feliciteren.