okt 25, 2017

Reminder onderzoek verkeersveiligheid


Beste ouder(s)/voogd,

In de gemeente Wijchen zijn we dit jaar bezig met een traject in onze gemeente om de verkeerssituatie rond onze basisscholen verder te verbeteren. Dit traject is een nauwe samenwerking tussen de basisscholen in Wijchen, Veilig Verkeer Nederland en de gemeente, ondersteund door een gespecialiseerde externe partij.

Wij kunnen uw hulp als ouder daarbij goed gebruiken! En wel door de volgende (online) vragenlijst te beantwoorden: klik hier om het onderzoek te starten

Heeft u de vragenlijst intussen al ingevuld? Bedankt daarvoor!

Heeft u de vragenlijst nog niet ingevuld? Dan helpt u ons enorm door dat alsnog te doen! U kunt de vragenlijst nog tot en met 27 oktober invullen.

Het invullen van de vragenlijst kan via de computer, tablet of smartphone en duurt slechts zo’n 10 tot 15 minuten, maar helpt ons wel enorm. Want daarmee kunt u ons uw mening geven over de verkeerssituatie rond uw school. Dat is voor ons uiteraard een belangrijk startpunt voor volgende stappen.

Leest u alstublieft alle vragen aandachtig, maar denk niet al te lang na over elk antwoord – het gaat om uw spontane mening en er zijn dus geen goede of slechte antwoorden. De antwoorden die u geeft, verwerken we volledig anoniem.

Onder de mensen die de vragenlijst volledig invullen verloten we een degelijke en leuke Popal Daily Dutch kinderfiets van 22 inch:

Wilt u kans maken op één van deze fietsen, dan kunt u ervoor kiezen om aan het eind van de vragenlijst een e-mailadres achter te laten.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Wat ons uniek maakt:

Uniek
  • Talent-ateliers
  • De leerlingenraad
  • Ons anti pesten beleid
  • Engelse lessen
  • Kurzweil dyslexie software
  • Passend Onderwijs
  • Inzet van alle vrijwilligers

Bekijk hier ons filmpje:

Open dagen

Schooljaar 2018-2019

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tussen 13.30 uur en 14.00 uur de school komen bezoeken. Dan kunt u zelf door de school lopen. 

Maar u kunt beter een afspraak inplannen. Bij voorkeur tijdens lestijden. Dan geeft de directeur, of iemand vanuit het managementteam, of de intern begeleider, u informatie over de school. Daarna krijgt u een rondleiding door één van de kinderen van school. 

Maak hiervoor een afspraak via Sonja van jaarsveld (administratief medewerkster). Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Tel: 024-6450901

 


Agenda

agenda
22 februari 2020 tot 02 maart 2020
vakantie
VOORJAARSVAKANTIE
3 maart 2020
algemeen
Portfoliogesprekken met ouders (en kind) groep 3 t/m 6
4 maart 2020 tot 13 maart 2020
algemeen
Portfoliogesprekken
13 maart 2020
vrij
Vrije dag groep 1 / 2
16 maart 2020
algemeen
Afsluitingsweek: Thema Bouwen

nadebel