okt 31, 2017

stagiaires in groep 5


 

hallo ouders en/of verzorgers,

Ik wil me als nieuwe stagiaire graag even voorstellen aan jullie. Mijn naam is Madelon, ik woon in Nijmegen en ben 29 jaar. Ik ben deeltijd student aan de Pabo en zit in mijn afstudeerfase. Op het moment loop ik elke maandag (vanaf december ook op dinsdag) stage in groep 5. Met veel plezier neem ik per december de groep op maandag en dinsdag van Jeroen over. Ik wil samen met de klas hard werken en veel van en met elkaar gaan leren. Mocht u vragen hebben dan kunt u mij op maandag en dinsdag altijd aanspreken in de klas. Ik ben in ieder geval tot en met februari te vinden op de Viersprong en hoop u in deze periode eens te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Madelon Hendrix

 

 

Hoi,

Mijn naam is Amber Seegers. Ik ben 18 jaar oud en woon sinds een paar maanden in Nijmegen. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Ik zit op dit moment in mijn eerste jaar. Tot eind februari kom ik op dinsdag stage lopen in groep 5. Ik heb er erg veel zin in!

groetjes Amber.

 

 ... Voor alle duidelijkheid: Ik ben en blijf ten alle tijden tenminste op de achtergrond aanwezig en houdt ook de eindverantwoordelijkheid voor onze groep 5!

                                                                                                           meester Jeroen.