nov 23, 2017

Sinterklaas op de Viersprong


Afgelopen dinsdag mochten de kinderen van groep 1 t/m 5 de schoen zetten.

Wat was het spannend woensdagochtend… en een bende, want rommelpiet was langs geweest. De stoelen stonden op tafel en sommige schoentjes waren kwijt! Gelukkig is alles weer terug gevonden en hebben alle kinderen een schoen kadootje gekregen.

De kinderen van groep 6 t/m 8 hebben deze week lootjes getrokken en een envelop met € 2,50 gekregen. Hiervoor mogen zij voor degene die ze getrokken hebben een kadootje kopen en natuurlijk een leuke surprise met gedicht maken. Deze mogen ze vrijdag 1 december meenemen in de klas. We zijn erg benieuwd wat voor een mooie creaties er gemaakt worden!

 De Sinterklaasviering zelf vindt plaats op vrijdag 1 december. We zullen Sinterklaas op het schoolplein ontvangen. De kinderen verzamelen om 8.30 uur in de klas en de ouders mogen op het schoolplein wachten tot de kinderen met de juf of meester weer naar buiten komen. Wij vragen de ouders om achter de leerlingen plaats te nemen, zodat alle kinderen alles goed kunnen zien. De ingang van de poort dient vrij te blijven voor Sinterklaas en zijn Pieten.

We hopen er dit jaar weer een gezellig feest van te maken, samen met Sinterklaas en zijn Pieten.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl