nov 24, 2017

Actie voor het speeltoestel


Kerstkaarten verkoop. Hoe? Wat? Wanneer? Waarvoor?

Beste ouders,                                                                                                             22-11-2017

U kent het misschien nog wel.. de kerstkaartenactie waarbij kinderen kerstkaarten verkopen van hun eigen tekeningen! Deze actie is nu in een compleet nieuw jasje gestoken. De kinderen hoeven niet meer over straat om te verkopen en ook mensen die geen kaarten sturen, kunnen een product vinden dat ze leuk vinden.

De kinderen hebben allemaal een tekening gemaakt die af te drukken is op verschillende voorwerpen; een mok, een tas, een muismat, etc. Deze voorwerpen kunt u online bestellen via de inlogcode op de brief die uw kind mee naar huis neemt. Tot vrijdag 8 december kunt u online artikelen bestellen. De opbrengst van deze artikelen gaat naar een nieuw speeltoestel op het schoolplein.

Hieronder vindt u meer informatie over hoe dit precies gaat.

Hoe werkt het precies?
Ieder kind krijgt een blad mee naar huis met hierop een voorbeeld van hun eigen tekening. Op de achterkant vindt u een uitgebreide uitleg van hoe u kunt inloggen en bestellen.

Ieder kind heeft een persoonlijke inlogcode waarmee u op de webwinkel van uw kind terechtkomt. Op deze site kunt u verschillende producten bestellen met hierop de tekening van uw kind. De voorbeelden hiervan vindt u op de brief.

Via de webwinkel kunt u uitnodigingen versturen naar uw vrienden, familie, kennissen, buren, etc. met daarin het verzoek om de pagina te bezoeken en natuurlijk ook iets te bestellen. Mensen die iets bestellen rekenen dit zelf via Ideal af. De producten worden op school afgeleverd zodat de kinderen dit persoonlijk naar hun ‘klanten’ kunnen brengen.

Denkt u eraan dat u zo snel mogelijk de uitnodigingen verstuurt? Er kan tot 8 december besteld worden via deze site. Voor de kerstvakantie worden de producten op school geleverd.

Waar is het voor?
De opbrengst van deze actie is bedoeld voor een nieuw speeltoestel op het schoolplein. Een aantal jaar geleden hebben we het speeltoestel opgeknapt, maar helaas is deze afgelopen jaar afgekeurd. Gelukkig zijn de glijbaan en de klimwand bewaard gebleven en deze hopen we in het nieuwe toestel een mooi plekje te kunnen geven.

Een nieuw speeltoestel kost veel geld… we hopen met deze actie in elk geval een deel van het bedrag met deze geweldige actie binnen te halen. Uiteraard streven we ernaar om het speeltoestel dit schooljaar nog op ons plein te hebben. Helpt u mee?

Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Cara Smeele
Leerkracht groep 8

 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl