nov 27, 2017

Digitale fototoestellen


Heeft u digitale fototoestellen die wij mogen gebruiken voor het atelier?

In januari wil ik graag met digitale fototoestellen werken tijdens de ateliers. Met fotografie aan de slag gaan is erg leuk, maar daarbij is het belangrijk dat er voldoende materiaal is. We hebben op school wel iets, maar niet genoeg om met een hele groep kinderen tegelijkertijd op pad te gaan om foto's te maken.  

Heeft u misschien een fototoestel dat aan school gedoneerd mag worden? Het hoeft geen super-deluxe te zijn, maar eentje waar de kinderen zelf mee kunnen werken. De geheugenkaart hoeft er niet meer in te zitten. Als de camera een accu heeft dan wel graag de accu en als het kan de oplader erbij.

Camera's kunnen bij juf Cara ingeleverd worden; de leerkracht van groep 8.

Alvast bedankt!

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl