dec 7, 2017

Gaat De Viersprong op 12 december staken?


Hierbij laten wij weten dat de staking van 12 december 2017 door gaat.

Op onze school hebben alle medewerkers aangegeven mee te doen aan de stakingsacties. Dit betekent dat er 12 december 2017 geen lessen zijn en dat uw kind(eren) de school die dag ook niet kan bezoeken. De school zorgt niet voor opvang van uw kind.

U kunt op 12 december 2017 op eigen kosten terecht bij De eerste stap voor kinderopvang. Ouders die al BSO afnemen bij ‘de eerste stap’, ontvangen van de eerste stap een mail om hun kind(eren) op te kunnen geven voor opvang op 12 december.

Ouders die opvang voor hun kind(eren)willen én nog geen klant zijn bij ‘de eerste stap’ kunnen zich hiervoor ook aanmelden maar dan via de website: www.deeerstestap.nl. Onder het kopje “nieuws” (2e item van rechts, bovenaan in de paarse balk) staat de werkwijze voor aanmelding. Opgeven kan tot en met zondag 10 december.

Wij hopen dat wij u hiermee voldoende geïnformeerd hebben.

Met vriendelijke groet,

Carlina van den Heuvel

Directeur KBS De Viersprong

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl