dec 21, 2017

Juffrouw Laurie gaat stoppen


Ze gaat vanaf januari 2018 andere werkzaamheden binnen Kans & Kleur uitvoeren op vrijdag. Meneer Berry komt tot einde schooljaar in groep 6 op vrijdag, naast meneer Roel.
Juffrouw Laurie heeft onlangs besloten om andere werkzaamheden binnen Kans & Kleur te gaan uitvoeren op vrijdag. Dat is erg jammer voor ons. We zijn haar dankbaar voor haar inzet. Morgen neemt juffrouw Laurie afscheid van de kinderen.

Meneer Berry de Kleijn komt elke vrijdag in groep 6 werken. We kennen hem al vele jaren als docent binnen Kans & Kleur. Op dit moment werkt hij bewust als vaste vervanger binnen Kans & Kleur. Dat noemen wij een VIPPER. Dat betekent dat Berry tot einde schooljaar op vrijdag in groep 6 zal werken.

In de hoop u voldoende te hebben geïnformeerd,

Hartelijke groet, Carlina van den Heuvel
Directeur KBS De Viersprong

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl