mrt 29, 2018

Girlsday


Op 12 april 2018
Girlsday is een initiatief van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek, om meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met bèta, techniek en ICT.
Dit landelijke evenement vindt jaarlijks plaats in april, dit jaar op donderdag 12 april.

Tijdens Girlsday openen tal van bèta-, technische en ICT-bedrijven én technische of ICT-afdelingen van bedrijven hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar. De meisjes kunnen deelnemen aan interessante activiteiten die speciaal voor hen op Girlsday worden georganiseerd én maken kennis met de bèta/technische werkzaamheden in de dagelijkse beroepspraktijk. Natuurlijk leren zij ook de vrouwelijke medewerkers die in de bedrijven werken kennen!

Bekijk de nieuwsbrief van VHTO, die helemaal in het teken van Girlsday staat.
 
Ook het Junior Technovium Wijchen, Huissteden 1401, Wijchen staat op donderdag 12 april van 18.30-20.00 in het teken van Girlsday. Meisjes van groep 7 en 8 met hun moeders/verzorgsters zijn dan van harte welkom.

Vanaf 18.30 uur staan er allerlei techniekactiviteiten klaar voor moeder/verzorgster en dochter zoals glas graveren, solderen, werken met elektriciteit, hout branden, Cad tekenen met sketsup, programmeren met Scratch. Deze activiteiten duren tot 20.00 uur.

Je kunt je aanmelden via de mail bij: helmavanhezewijk@gmail.com tot uiterlijk maandag 9 april.

Tot ziens op donderdag 12 april.

Girlsday

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl