mei 27, 2018

Sponsor bedrijf gezocht voor ons speeltoestel


Een ouder van één van onze kinderen heeft een geweldig ludiek idee uitgewerkt. We zoeken nu de hoogste bieder....

Want...

Kennen jullie dit prachtige kunstwerk?

Dit hangt in onze speelzaal.

Vader van één van onze kinderen en kunstenaar, wil tijdens het laatste vrijdagmiddag atelier een geweldig kunstwerk maken met enkele kinderen. Er wordt dan drie keer met dezelfde kinderen gewerkt. Opdrachtgever is het bedrijf, die ons het hoogste bod wil bieden.

De winst gaat volledig naar de ouderraad, ten behoeve van een nieuw speeltoestel voor onze kinderen.

De afmeting van het kunstwerk kan nu nog in overleg plaatsvinden.

Uw kind (-eren) kunnen worden ingedeeld.

Wie op woensdag 30 mei 2018 het hoogste bedrag heeft geboden, krijgt het geweldige kunstwerk. Zijn/haar kinderen mogen dan deelnemen aan het atelier 'Graffiti'.

De standaard prijs voor een dergelijke workshop (van 6 m2) is 300,- 

We hebben nu al een bod van €300,00. Wie gaat meer bieden?

 
De workshops graffiti werken als een bron van inspiratie bij de deelnemers.  

Er bestaat geen kunstvorm die dichter bij jongeren staat dat graffiti. Het heeft door de jarenlange illegaliteit een interessante mystiek over zich heen terwijl het afgelopen jaren toch steeds toegankelijker is geworden. Ze kennen het vanuit het straatbeeld, muziek clips, de reclame wereld en wellicht zelfs van een expositie of het museum. Er is dan ook geen eenvoudigere manier om jongeren in contact te brengen met kunst!

Het is mogelijk theoretische lessen toe te voegen aan de standaard praktijk workshop. Dit kan een korte introductie zijn of een uitgebreide oefening van technieken op papier. Het is mogelijk dat iedere cursist een map met lesmateriaal ontvangt over o.a. graffiti-geschiedenis, alfabet-uitleg, foto’s, schetsen, uitleg van de materialen, interviews en meer. Verder kan bij groepslessen verschillende graffiti-dvds, graffiti-boeken en graffiti-magazines worden verstrekt. Er valt een pakket van theorie en praktijk samen te stellen voor jongeren op álle niveaus.

Voor een professioneel eindresultaat wordt er gewerkt op een voorbewerkt(e) bord of muur met een minimale afmeting van 6m2 tot 2,5m hoog. Heeft u interesse , vragen of nog andere wensen? Neemt u dan contact met ons op. In overleg bieden wij u een op maat gesneden workshop aan.

Biedingen mailen naar directie-viersprong@kansenkleur.nl

 

 

 

 

 

 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl