jun 25, 2018

Viering van de laatste schooldag 5 juli 2018


Het is bijna zover… de laatste schooldag. Op donderdag 5 juli as. vieren we met elkaar dat het bijna zomervakantie is! Wat gaan we doen?

We gaan, aansluitend bij het thema van het laatste atelier “Kunst’’, met de kinderen de Kunst van het buitenspelen en de kunst van het (voor)Lezen beleven! De klassen worden verdeeld in twee groepen; de groepen 1 t/m 4 en de groepen 5 t/m 8.

Met de groepen 1 t/m 4 gaan we naar het terrein in en rond de OZO om daar het spel “Alarm in het bos!” te spelen. Tijdens de rust kunnen de kinderen luisteren naar een spannend verhaal over een mysterieuze bosbewoonster!.

De groepen 5 t/m 8 gaan naar het bos/terrein naast de Scouting/Blije Dries om daar twee spannende spelen met elkaar te spelen: Levend Stratego en Spons Water en Vuur. Tussendoor is er tijd voor een hapje en een drankje.

Rond 12:00uur lunchen de kinderen gewoon op school en is iedereen weer op tijd terug voor het uitkruien van groep 8!

Omdat we lekker buiten gaan spelen, mogen de kinderen die dag kleding aan die vies mag worden. Denk aan passende kleding bij het weer en bij een lekker zonnetje aan insmeren! Voor limonade en iets lekkers in de ochtend wordt gezorgd. De kinderen mogen wel gewoon fruit / groente en drinken voor in de ochtend mee nemen. Ook moeten de kinderen gewoon lunch mee nemen die dag! Controleer zekerheidshalve uw kinderen op teken bij thuiskomst ’s middags! De weersvoorspellingen zijn zonnig; we gaan er een gezellige en kunstrijke dag van maken!

Groeten van de werkgroep Laatste schooldag! 

Wat ons uniek maakt:

Uniek
  • Talent-ateliers
  • De leerlingenraad
  • Ons anti pesten beleid
  • Engelse lessen
  • Kurzweil dyslexie software
  • Passend Onderwijs
  • Inzet van alle vrijwilligers

Bekijk hier ons filmpje:

Open dagen

Schooljaar 2017-2018

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tussen 13.30 uur en 14.00 uur de school komen bezoeken.

 


Agenda

agenda
20 december 2018
schoolactiviteit
Kerstviering
23 december 2018
algemeen
Verjaardag juf Lieke
24 december 2018 tot 04 januari 2019
vakantie
KERSTVAKANTIE
27 januari 2019
algemeen
Verjaardag juf Ilse
4 februari 2019 tot 15 februari 2019
belangrijk
Adviesgesprekken groep 7 & 8

nadebel