feb 7, 2019

Uitnodiging ouders vrijdagmiddag 22 februari


Afsluiting thema wereldgodsdiensten. Om 13.45 uur staat de deur open voor alle ouders, opa's, oma's. Onder het genot van een heerlijk hapje tapas kunt u een kijkje nemen in de school.

Ouders hebben zich aangemeld om heerlijke gerechten te maken uit andere landen. En welke geloof hebben de meeste mensen in dit land? 

We waarderen het enorm als ouders komen kijken en genieten van de tapas. Als de school om 14.00 uur uit is, mogen ouders, opa's en oma's samen met de kinderen door de school wandelen.

Kom maar eens kijken wat we allemaal hebben geleerd! Uw kind leert presentatietechnieken als u hem/haar positioneeert om zelf veel aan jullie te vertellen.

In de midden- en bovenbouwgroepen heeft het Christendom meer aandacht gehad. Dit heeft te maken met het feit dat de doelen, die wij willen behalen, vooral over het Christendom gaan. Maar dat betekent niet dat we geen interesse hebben in de andere geloven. het is erg zinvol als we meer weten over alle andere geloven.

Zo begrijpen we elkaar veel beter.

Alle ouders die zich hebben aangeboden om tapas te maken, verheugen zich vast op jullie komst.

En wellicht onnodig om te melden, maar we gaan er vanuit dat er geen kinderen zonder ouders komen proeven. Het zijn gewoon kinderen die toezicht van ouders nodig hebben!

Graag tot volgende week vrijdag!

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl