mrt 11, 2019

Schoolreisje 2019 de Viersprong


Hoera, het wordt weer mooier weer dus het wordt ook tijd voor ons jaarlijkse schoolreisje.

Op 18 april gaan alle kinderen uit de groepen 1 t/m 7 er op uit.

Dit jaar gaan we nieuwe dingen ontdekken. De groepen 1 t/m 3 gaan spelen en klauteren bij Hullie in Uden en de groepen 4 t/m 7 gaan naar de Spelerij/de Uitvinderij in Dieren. Daar zullen ze zelf brood bakken, werken in een werkplaats en lekker spelen. We gaan met de bus naar de Spelerij en naar Hullie wordt een beroep gedaan op vervoer door zorg van de ouders/verzorgers.  

Omdat de kosten van het schoolreisje niet binnen de ouderbijdrage vragen wij u de bijdrage voor het schoolreisje contant aan ons te betalen. Op woensdagmiddag 3 april van 13.45-14.15 en op vrijdagochtend 5 april tussen 8.15 en 9.00 zal de organisatie aanwezig zijn in de aula om de kosten van het schoolreisje te innen. De kosten voor groep 1 t/m 3 zijn 10 euro en voor groep 4 t/m 7 20 euro. Wij vragen u de bijdrage contant in een enveloppe te stoppen met daarop de naam en groep van uw kind en deze op de aangegeven tijden bij ons in te leveren.  

We beseffen dat de kosten zijn gestegen tov van vorige jaren. Dit komt o.a omdat de entree en buskosten stijgen. Voor het extra geld zorgen we er wel voor dat uw kind ter plekke een lunch krijgt.  

Specifieke informatie over vervoer, tijden en mee te nemen spullen volgen separaat.

 We hopen op een super leuke dag voor de kinderen. 

Namens de organisatie OR

 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl