jun 11, 2019

Kampvuurvertellingen


De zon gaat langzaam onder. De late middag gaat over in de schemering, tot uiteindelijk het knisperende kampvuur een helder licht schijnt in het donker.

De verhalenverteller schraapt zijn keel en neemt je mee naar ver weg en lang geleden.

Wil je eens een nostalgische avond meemaken? Even stilstaan en niets hoeven? Gewoon een moment zitten en luisteren, een drankje erbij? Kom dan naar de vierde editie van de succesvolle Kampvuurvertellingen. Dit jaar met verhalenvertellers Paul Groos, Martin Bergsma, Joost Schellekens en Nadja Spooren.

Op 16 augustus brengen we van 20.00 tot 22.30 uur allerlei verhalen rond een kampvuur op het pleintje voor ’t Mozaïek in Wijchen. Sprookjes, fabels, broodje-aapverhalen en nog veel meer.

Het eerste half uur is gevuld met verhalen voor de jongere kinderen, daarna voor oudere kinderen en (jong)volwassenen. Vanaf 22.00 uur zijn er nog een halfuurtje griezelverhalen voor de liefhebbers. Fiets dan nog maar door het donker naar huis, als je durft! 

Zin gekregen?

Je kunt je aanmelden via de website van De Bibliotheek Wijchen. Kom gratis naar de verhalen luisteren! Een (contante) vrijwillige bijdrage stellen wij op prijs. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Meer dan twee uur verhalen bij het kampvuur. De beste afsluiting van de zomervakantie!

Toegang Gratis Toegankelijk voor mindervaliden Gratis parkeren

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl