jul 2, 2019

Zwemvierdaagse van 12 t/m 16 augustus


Nederland is een echt waterland, kinderen leren op jonge leeftijd zwemmen voor hun eigen veiligheid. Om kinderen zwemvaardigheid te houden is het van belang dat kinderen ook na hun zwemdiploma af en toe blijven zwemmen. Om kinderen op een leuke manier te laten werken aan hun zwemvaardigheid organiseert Zwembad de Meerval van 12 augustus tot 16 augustus 2019 de Zwem4daagse. Wij, de KNZB en Zwembad de Meerval, zouden het waarderen als u de Zwem4daagse wilt aankondigen op uw school. 
 
Tijdens de Zwem4daagse zwemmen deelnemers 4 dagen een afstand van 300, 600, 900 of 1.200 meter per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een echte Zwem4daagse-medaille! Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen, zoals disco eindfeest. Oftewel, een leuk evenement dat fun, gezelligheid en uitdaging biedt! Kijk op de website voor het gehele programma en meer informatie https://www.meerval.com/recreatief-zwemmen-zwemvierdaagse.php  
 
Vorig jaar hebben er totaal 157 mensen deelgenomen aan de Zwem4daagse in Wijchen. We hopen dat dit met uw hulp er nog veel meer gaan worden! 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl