sep 4, 2019

Algemene informatie


Een aantal praktische zaken over groep 3-4B.

De verdeling van de leerkrachten 
De vaste dagen van Rea zijn maandag, dinsdag en vrijdag.  
Afwisselend op woensdag is Rea of Annette er en op donderdag is Annette in de klas. Onderling kan dit af en toe wisselen wegens studie of scholing.  
Juffrouw Ellen is een stagiaire in onze klas. Zij zal er op woensdag en donderdag zijn. 
Voor alle vragen/opmerkingen over de ontwikkeling van uw kind, kunt u bij Rea terecht. Hiervoor kunt u een afspraak maken via e-mail: rea.van.duren@kansenkleur.nl of u kunt even langskomen. 

Voor korte mededelingen kunt u ook een mailtje sturen. Niet elke ochtend wordt de mail gelezen voor schooltijd. Afmelden/ziekmelden o.i.d. dus graag telefonisch. Een tandartsafspraak o.i.d. kunt u via mail melden (mits een dag van te voren, op de dag zelf graag even bellen).   

Gym 
De gymdag voor groep 3-4B is de maandag. Zorg ervoor dat uw kind passende gymschoenen en gymkleding heeft (korte broek en t-shirt) in een rugzak (kan gemakkelijk mee worden genomen tijdens het lopen).  

Jassen en tassen ophangen  
Er zal op het prikbord in de gang bij de kapstokken een klassenlijst met cijfers worden opgehangen. Het cijfer dat bij uw kind staat, komt overeen met het cijfer van een kapstok. Ieder kind heeft een eigen haakje. 

Algemene opmerkingen 
10 minuten voor tijd mogen de kinderen naar binnen.  
We willen dan ook echt om 8.30 uur beginnen. 
Het is fijn als uw kind voor schooltijd thuis even naar het toilet gaat. 
Fruit en drinkpauze, houd het gezond en geef niet te veel mee.