sep 19, 2019

Informatieavond 24 oktober 2019


Gelukkige kinderen willen we allemaal. Maar soms zit het even niet mee. Uw kind heeft bijvoorbeeld last van een ander kind in de klas, maakt zich zorgen of zit niet lekker in zijn vel. Wat kunt u dan doen als ouder en hoe kunnen we vanuit de Viersprong u hierbij helpen. Tijdens de informatieavond van donderdag 24 oktober staan we hier uitgebreid bij stil. U komt toch ook?

Kinderen die weerbaar zijn en zelfvertrouwen hebben voelen zich over het algemeen gelukkig. Uw manier van opvoeden heeft hier een grote invloed op. Maar u kunt er niet voor zorgen dat uw kind altijd gelukkig is. Soms zijn er situaties of ontwikkelingen die ervoor zorgen dat u zich zorgen maakt over uw kind, of momenten waarop u misschien behoefte heeft aan advies. Situaties die soms heel onverwacht kunnen ontstaan. Daarom hebben we het hier graag vooraf al met u over.

Zorg bieden wanneer u zich zorgen maakt

Tijdens de informatieavond van 24 oktober a.s. nemen we u mee in de mogelijkheden die er zijn. Bijvoorbeeld wanneer het gewenst is om de zorg voor uw kind door professionals te laten observeren of adviseren. U maakt kennis met de vertrouwenspersoon van school en zijn werkzaamheden. En we informeren u over de resultaten van het onderzoek naar de sociale veiligheid op onze school en de methode die we hier op school voor gebruiken (Fides). Zodat u hier ook in uw thuissituatie gebruik van kunt maken.

U komt toch ook?

Kortom, het wordt een leuke, verrassende en leerzame avond waarmee u uw kind helpt op het moment dat het nodig is. Daarom verwachten wij ook dat van ieder kind minimaal één ouder of verzorger aanwezig is. Kunt u niet komen? Stuurt u dan een mail naar de leerkracht.

Graag tot ziens op donderdag 24 oktober van 19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Mede namens het team,

Carlina van den Heuvel

Directeur KBS De Viersprong

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl