sep 26, 2019

Toezicht plein vanaf volgende week extra hulp


Vanaf volgende week woensdag kunt u verwachten dat stagiaires leerlingen en ouders aanspreken die per ongeluk toch fietsen op het schoolplein.

Waarom deze maatregel?

We hebben geconstateerd dat leerlingen soms vergeten dat ze niet op het schoolplein mogen fietsen.

Verder worden fietsen niet altijd met de fietsband tegen de muur geparkeerd. Daardoor nemen de fietsen meer speelruimte in, dan we zouden wensen.  

Soms vergeten ouders/verzorgers ook hun voorbeeldrol om niet te fietsen op het schoolplein.

Want wat verwachten we wel?

  • Leerlingen, leerkrachten en ouders lopen op het schoolplein. Kom je met de fiets, dan loop je naast de fiets.
  • We parkeren de fiets met de fietsband tegen de aqchterzijde van de muur fietsenstalling. Want dan verhinderen fietsen onze speelruimte op het schoolplein niet.
  • Ouders wachten de leerlingen op tegenover de ingang school. Ook ouders mogen met de fiets (lopend) op het schoolplein. Ouders mogen ook (graag zelfs) kinderen opwachten bij de fietsenstalling. U vergroot daarmee het toezicht bij de fietsenstalling.

Onze wens.... ouders/verzorgers die per ongeluk toch buiten het schoolplein op de kinderen wachten, komen ook binnen het schoolplein op de kinderen wachten.

Als ouders/verzorgers binnen de hekwerken op de kinderen wachten, is de doorgang richting de weg beter overzichtelijk. U vergroot daarmee de veiligheid van alle leerlingen. En dat is ook in uw belang. 

Hoe weet ik wie me kan aanspreken? 

Stagiaires zullen een geel veiligheidsvestje dragen, zodat zij voor leerlingen, ouders/verzorgers duidelijk zichtbaar zijn.

Alvast bedankt voor de samenwerking.

Vriendelijke groet, Carlina

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl