nov 21, 2019

Gastlessen over god. Wie zou willen deelnemen uit de groepen 6, 7 en 8?


Als katholieke school zijn we blij met het aanbod van deze ouder om gastlessen te willen verzorgen. Maar we weten nog niet hoeveel kinderen hiervoor in aanmerking zouden willen komen. We vinden het belangrijk dat u hiervoor toestemming geeft.

Een ouder kan op maandag een reeks van gastlessen verzorgen voor de leerlingen uit groep 6, 7 en 8. Nu willen wij graag weten welke leerlingen hiervoor in aanmerking zouden willen komen, met goedkeuring van de ouders/verzorgers.

U kunt dit mailen naar directie-viersprong@kansenkleur.nl. Afhankelijk van het aantal leerlingen uit de verschillende groepen 6, 7 en 8 zullen we als school bekijken op welke tijdstip deze gastlessen kunnen plaatsvinden.

Hieronder stelt de betrokken ouder zich aan u voor. 

Even voorstellen. Mijn naam is Laura Poos. Samen met mijn man Guido hebben we vier kinderen waarvan er nu twee onderwijs genieten op deze basisschool (Zoë gr.3-4 en Noach gr. 8)

Ik kom uit Slowakije. Daar heb ik op de pedagogische faculteit mijn studie tot lerares katholieke opvoeding en Slowaakse taal en literatuur afgerond. Hoewel ik dit vak niet uitoefen (werk nu als apothekersassistente), heb ik me altijd actief ingezet in onze parochie Maria Geboorte in Nijmegen. Met plezier werkte ik als begeleider bij de kinderclub. Momenteel verzorg ik samen met andere parochianen de kinderwoorddienst.

Het lijkt me heel leuk om de gastlessen te geven voor kinderen die iets (meer) over God  en het katholiek geloof willen weten. Op basis van de verhalen uit de Bijbel ontdekken wie God eigenlijk is. Samen stil staan bij liturgische feesten als Kerst en Pasen.

Uw kind uit groep 6, 7 en 8 opgeven voor de gastlessen?

Stuur een mail naar directie-viersprong@kansenkleur.nl 

 

 

Wat ons uniek maakt:

Uniek
  • Talent-ateliers
  • De leerlingenraad
  • Ons anti pesten beleid
  • Engelse lessen
  • Kurzweil dyslexie software
  • Passend Onderwijs
  • Inzet van alle vrijwilligers

Bekijk hier ons filmpje:

Open dagen

Schooljaar 2018-2019

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tussen 13.30 uur en 14.00 uur de school komen bezoeken. Dan kunt u zelf door de school lopen. 

Maar u kunt beter een afspraak inplannen. Bij voorkeur tijdens lestijden. Dan geeft de directeur, of iemand vanuit het managementteam, of de intern begeleider, u informatie over de school. Daarna krijgt u een rondleiding door één van de kinderen van school. 

Maak hiervoor een afspraak via Sonja van jaarsveld (administratief medewerkster). Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Tel: 024-6450901

 


Agenda

agenda
19 december 2019
schoolactiviteit
Kerstviering
23 december 2019 tot 05 januari 2020
vakantie
KERSTVAKANTIE
23 december 2019
algemeen
Verjaardag juf Lieke
6 januari 2020
thema
Openingsweek: Thema Bouwen
17 januari 2020
vrij
Vrije dag groep 1 / 2

nadebel