nov 21, 2019

Gastlessen over god. Wie zou willen deelnemen uit de groepen 6, 7 en 8?


Als katholieke school zijn we blij met het aanbod van deze ouder om gastlessen te willen verzorgen. Maar we weten nog niet hoeveel kinderen hiervoor in aanmerking zouden willen komen. We vinden het belangrijk dat u hiervoor toestemming geeft.

Een ouder kan op maandag een reeks van gastlessen verzorgen voor de leerlingen uit groep 6, 7 en 8. Nu willen wij graag weten welke leerlingen hiervoor in aanmerking zouden willen komen, met goedkeuring van de ouders/verzorgers.

U kunt dit mailen naar directie-viersprong@kansenkleur.nl. Afhankelijk van het aantal leerlingen uit de verschillende groepen 6, 7 en 8 zullen we als school bekijken op welke tijdstip deze gastlessen kunnen plaatsvinden.

Hieronder stelt de betrokken ouder zich aan u voor. 

Even voorstellen. Mijn naam is Laura Poos. Samen met mijn man Guido hebben we vier kinderen waarvan er nu twee onderwijs genieten op deze basisschool (Zoë gr.3-4 en Noach gr. 8)

Ik kom uit Slowakije. Daar heb ik op de pedagogische faculteit mijn studie tot lerares katholieke opvoeding en Slowaakse taal en literatuur afgerond. Hoewel ik dit vak niet uitoefen (werk nu als apothekersassistente), heb ik me altijd actief ingezet in onze parochie Maria Geboorte in Nijmegen. Met plezier werkte ik als begeleider bij de kinderclub. Momenteel verzorg ik samen met andere parochianen de kinderwoorddienst.

Het lijkt me heel leuk om de gastlessen te geven voor kinderen die iets (meer) over God  en het katholiek geloof willen weten. Op basis van de verhalen uit de Bijbel ontdekken wie God eigenlijk is. Samen stil staan bij liturgische feesten als Kerst en Pasen.

Uw kind uit groep 6, 7 en 8 opgeven voor de gastlessen?

Stuur een mail naar directie-viersprong@kansenkleur.nl 

 

 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl