mrt 4, 2020

Beheer uw privacy voorkeuren


Beheer uw privacy-voorkeuren en geef toestemming voor het delen van naam, adres, telefoon en mailgegevens, inzage van afgenomen onderzoeken, zorg en begeleiding intern.

Op onze school laten wij u met foto’s en video’s zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens activiteiten, schoolreisjes en lessen. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn. Deze foto's delen we uitsluitend via de Parro app. 

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. We plaatsen bij foto’s en video’s geen namen van leerlingen. Toch vinden we het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s en video’s van uw zoon/dochter. Het is goed mogelijk dat u niet wilt dat foto’s van uw kind op internet verschijnen.

Met behulp van onze Parro-app vragen we jaarlijks om uw privacy-voorkeuren te bekijken en indien nodig aan te passen. Dit kunt u doen via het vierde tabblad ‘Instellingen’. Tik op ‘Profiel’ en scroll naar het kopje ‘Mijn kinderen’. Hier kunt u per kind aangeven wat uw voorkeuren zijn.

Mocht u er niet uitkomen dan kunt u hulpvragen aan de groepsleerkracht of aan Sonja van Jaarsveld.

U kunt uw voorkeuren wijzigen tot 16 maart 2020.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl