mrt 23, 2020

Noodkreet van schoolfotograaf Foto Verreijt


Normaal sturen wij u geen boodschappen door van bedrijven maar gezien de directe gevolgen van de Coronacrisis en de altijd goede samenwerking met onze schoolfotograaf, Foto Verreijt, willen wij hier graag een uitzondering op maken.

We kregen de vraag of wij het volgende aan u wilden voorleggen.

Aangezien er momenteel geen schoolfotografie op de scholen mogelijk is zitten de schoolfotografen noodgedwongen thuis en is de omzet nagenoeg stilgevallen.

Het zou heel goed kunnen zijn dat u er nog niet aan toegekomen bent om de schoolfoto’s van afgelopen schooljaar of zelfs oudere schooljaren te bestellen.

Dit zou een heel goed moment kunnen zijn om uw verzameling schoolfoto’s compleet te maken. Ook wanneer het inlogkaartje niet meer werkt of wanneer u zelfs helemaal geen inlogkaartje meer heeft zal Foto Verreijt u graag helpen.

Stuur een email naar info@fotoverreijt.nl of bel ze op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur op 024-3452383. Ze zetten de foto’s (zelfs vanaf 2007) dan graag klaar voor u om te bekijken en te bestellen.

Met vriendelijke groeten,

Brigitte & Jeroen Verreijt, Foto Verreijt

 

Wat ons uniek maakt:

Uniek
  • Talent-ateliers
  • De leerlingenraad
  • Ons anti pesten beleid
  • Engelse lessen
  • Kurzweil dyslexie software
  • Passend Onderwijs
  • Inzet van alle vrijwilligers

Bekijk hier ons filmpje:

Open dagen

Schooljaar 2018-2019

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tussen 13.30 uur en 14.00 uur de school komen bezoeken. Dan kunt u zelf door de school lopen. 

Maar u kunt beter een afspraak inplannen. Bij voorkeur tijdens lestijden. Dan geeft de directeur, of iemand vanuit het managementteam, of de intern begeleider, u informatie over de school. Daarna krijgt u een rondleiding door één van de kinderen van school. 

Maak hiervoor een afspraak via Sonja van jaarsveld (administratief medewerkster). Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Tel: 024-6450901

 


Agenda

agenda
16 augustus 2020
algemeen
Verjaardag Juf Laurie
22 september 2020
algemeen
Verjaardag juf Carlina
1 oktober 2020
algemeen
Verjaardag Juf Cara
10 oktober 2020
algemeen
Verjaardag Juf Sonja
10 oktober 2020
algemeen
Verjaardag juf Sonja

nadebel