jun 4, 2020

Brief verstuurd volledig openen scholen


Zojuist is er via de mail een brief verstuurd naar alle ouders/verzorgers. Heeft u deze niet ontvangen? Stuur dan een mail naar sonja.van.jaarsveld@kansenkleur.nl

 

Sonja kan uw juiste adres dan weer invoeren in Parnassus. 

Maandag mogen we weer allemaal tegelijk naar school. Daar kijken we met vertrouwen naar uit!
Via de mail is een bijlage verstuurd betreft het volledig openen van onze scholen, waarin we de gemeenschappelijke afspraken binnen Kans & Kleur vermelden en de motivatie hiervoor.

Er zijn ook zorgen. Nu komt slechts de helft van alle ouders/verzorgers kinderen naar school brengen. Komende week komen deze ouders ongeveer tegelijkertijd. De anderhalve meter handhaven kan alleen als kinderen, ouders/verzorgers onderstaande afspraken opvolgen. 

Vanaf maandag 8 juni.
We willen aan kinderen, en aan jullie als ouders/verzorgers, vragen om onderstaande adviezen goed op te volgen:

1. Er komen geen leerlingen vóór 8.15 uur naar school.

2. Vanaf 8.15 uur kunnen leerlingen uit de groepen 3-4, groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8 zelfstandig de school in. Je loopt in de bekende route, direct naar jouw groep. De meester/juf is in de groep aanwezig.
Ben je op het schoolplein, dan ga je direct naar je klaslokaal. Denk aan de anderhalve meter afstand met andere groepen.

2. Als een leerling de school binnen wil lopen, terwijl groep 1-2 of groep 2-3 tegelijk naar binnen loopt, dan wacht je geduldig, totdat alle kinderen uit de hal zijn doorgelopen. Daarna ga jij rustig naar binnen.

3. De leerkrachten van de groepen 1/2 en 2/3 verzamelen hun groep op het schoolplein en begeleiden die naar het klaslokaal.

Alle kinderen komen dus via de Konijnsweg (via het schoolplein!) binnen.

4. Ouders/verzorgers vertrekken direct nadat de leerling op het schoolplein is afgezet. U brengt een andere ouder (of u zelf) mogelijk in gevaar, door de afscheid-plaatsen richting schoolplein te belemmeren. Spreek elkaar hier op aan.

5. Er komt uitsluitend één ouder/verzorger de kinderen brengen/ophalen. Bij voorkeur alleen de onderbouwgroepen. 


Alvast bedankt voor het naleven van onze adviezen.

Vriendelijke groet, Carlina van den Heuvel
Directeur KBS De Viersprong

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl