jun 29, 2020

Nieuwe MR samenstelling volgend jaar


Graag stellen wij ons nieuwe MR lid voor: Marga Roffel

Omdat het termijn van de huidige voorzitter, Barbera Koopsen, erop zit en ook Tino van Iersel zal terugtreden aangezien zijn beide kinderen volgend jaar van school zijn, zochten we twee nieuwe, enthousiaste ouders die een positieve bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van de school.

Op basis van de vacature die is geplaatst, is 1 sollicitatiebrief binnengekomen waardoor verkiezingen niet nodig waren. Gelukkig heeft Barbera Koopsen ook aangegeven haar termijn nog wel te willen verlengen om onze MR compleet te houden. Zij zal daardoor aanblijven al MR lid.

Graag stellen wij ons nieuwe MR lid voor: Marga Roffel

Marga Roffel heeft 2 kinderen op De Viersprong; Sara van 10 in groep 7 David van 8 in groep 3/4B. In de afgelopen jaren heeft zij zich met veel plezier ingezet als (bestuurs-)lid van de oudervereniging van De Viersprong en zal zij zich daarvoor blijven inzetten.

Marga denkt graag mee met diverse advies- en instemmingstrajecten met betrekking tot onderwerpen die op een basisschool aan de orde komen. Ook vindt zij het belangrijk dat beslissingen die genomen worden helder en transparant met de achterban gedeeld moeten worden en wil daar graag haar steentje aan bijdragen.

Ook zal de MR verder wat veranderingen hebben op het personeelsvlak. Jeroen Verhoeven zal, net als Barbera, aanblijven als lid van de MR. Rea van Duren zal volgend jaar niet deelnemen in de MR, Suzanne Weijers zal samen met Jeroen het personeelsdeel van de MR vervullen.

Wij bedanken Tino en Rea enorm voor hun inzet!

Namens de MR

Wat ons uniek maakt:

Uniek
  • Talent-ateliers
  • De leerlingenraad
  • Ons anti pesten beleid
  • Engelse lessen
  • Kurzweil dyslexie software
  • Passend Onderwijs
  • Inzet van alle vrijwilligers

Bekijk hier ons filmpje:

Open dagen

Schooljaar 2018-2019

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tussen 13.30 uur en 14.00 uur de school komen bezoeken. Dan kunt u zelf door de school lopen. 

Maar u kunt beter een afspraak inplannen. Bij voorkeur tijdens lestijden. Dan geeft de directeur, of iemand vanuit het managementteam, of de intern begeleider, u informatie over de school. Daarna krijgt u een rondleiding door één van de kinderen van school. 

Maak hiervoor een afspraak via Sonja van jaarsveld (administratief medewerkster). Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Tel: 024-6450901

 


Agenda

agenda
10 juli 2020
studiedag
Studiemiddag, 12:00u vrij
11 juli 2020 tot 31 juli 2020
vakantie
ZOMERVAKANTIE
16 augustus 2020
algemeen
Verjaardag Juf Laurie
22 september 2020
algemeen
Verjaardag juf Carlina
1 oktober 2020
algemeen
Verjaardag Juf Cara

nadebel