jun 29, 2020

Nieuwe MR samenstelling volgend jaar


Graag stellen wij ons nieuwe MR lid voor: Marga Roffel

Omdat het termijn van de huidige voorzitter, Barbera Koopsen, erop zit en ook Tino van Iersel zal terugtreden aangezien zijn beide kinderen volgend jaar van school zijn, zochten we twee nieuwe, enthousiaste ouders die een positieve bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van de school.

Op basis van de vacature die is geplaatst, is 1 sollicitatiebrief binnengekomen waardoor verkiezingen niet nodig waren. Gelukkig heeft Barbera Koopsen ook aangegeven haar termijn nog wel te willen verlengen om onze MR compleet te houden. Zij zal daardoor aanblijven al MR lid.

Graag stellen wij ons nieuwe MR lid voor: Marga Roffel

Marga Roffel heeft 2 kinderen op De Viersprong; Sara van 10 in groep 7 David van 8 in groep 3/4B. In de afgelopen jaren heeft zij zich met veel plezier ingezet als (bestuurs-)lid van de oudervereniging van De Viersprong en zal zij zich daarvoor blijven inzetten.

Marga denkt graag mee met diverse advies- en instemmingstrajecten met betrekking tot onderwerpen die op een basisschool aan de orde komen. Ook vindt zij het belangrijk dat beslissingen die genomen worden helder en transparant met de achterban gedeeld moeten worden en wil daar graag haar steentje aan bijdragen.

Ook zal de MR verder wat veranderingen hebben op het personeelsvlak. Jeroen Verhoeven zal, net als Barbera, aanblijven als lid van de MR. Rea van Duren zal volgend jaar niet deelnemen in de MR, Suzanne Weijers zal samen met Jeroen het personeelsdeel van de MR vervullen.

Wij bedanken Tino en Rea enorm voor hun inzet!

Namens de MR

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl