jul 2, 2020

Hoe ziet de laatste schoolweek eruit?


Daar kijken we samen naar uit.

Na een bewogen jaar, met zelfs een periode geen onderwijs fysiek op school, is het nu tijd om met elkaar een geweldige afsluiting te verzorgen.

Op maandag en/of dinsdag zal groep 8 de musical (deels) opvoeren voor de kinderen. Daarnaast wordt er heerlijk gewerkt in de verschillende groepen. 

In principe, als het niet regent, maandagavond voor uitsluitend in principe de twee biologische ouders van de leerling. Of een vervanger. Maximaal zijn er twee (ouders/verzorgers-genodigden) voor elke leerling uit groep 8.

Woensdag een redelijk normale dag.

Donderdag een schoolfeest anders. Niet zoals andere jaren onder de bezielende leiding van ouders, maar elke leerkracht die deze dag werkt organiseert een leuk feestje in zijn/haar groep. De invulling is per klas door de leerkracht georganiseerd.

En dan kruien we de kinderen van groep 8 uit. Traditioneel zwaaien alle leerlingen van de school naar de kinderen van groep 8. Maar ook juffrouw Cara zullen we uitkruien. Aangezien zij in Duiven is gaan wonen en daar gaat werken. 

Op vrijdag een leuke afsluiting binnen de groep. Afscheid van en met elkaar. Kinderen kunnen iets moois maken voor de leerkracht. 

Om 12.00 uur zijn de kinderen uit.

Daarna besteden wij teambreed aandacht aan het afscheid van juffrouw Cara, maar ook juffrouw Merel en Mariska, die als afstudeerfase studenten nu een baan als leerkracht zoeken.

 

We kijken er naar uit.

Vriendelijke groet, Carlina van den Heuvel

 

 

Wat ons uniek maakt:

Uniek
  • Talent-ateliers
  • De leerlingenraad
  • Ons anti pesten beleid
  • Engelse lessen
  • Kurzweil dyslexie software
  • Passend Onderwijs
  • Inzet van alle vrijwilligers

Bekijk hier ons filmpje:

Open dagen

Schooljaar 2018-2019

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tussen 13.30 uur en 14.00 uur de school komen bezoeken. Dan kunt u zelf door de school lopen. 

Maar u kunt beter een afspraak inplannen. Bij voorkeur tijdens lestijden. Dan geeft de directeur, of iemand vanuit het managementteam, of de intern begeleider, u informatie over de school. Daarna krijgt u een rondleiding door één van de kinderen van school. 

Maak hiervoor een afspraak via Sonja van jaarsveld (administratief medewerkster). Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Tel: 024-6450901

 


Agenda

agenda
16 augustus 2020
algemeen
Verjaardag Juf Laurie
22 september 2020
algemeen
Verjaardag juf Carlina
1 oktober 2020
algemeen
Verjaardag Juf Cara
10 oktober 2020
algemeen
Verjaardag Juf Sonja
10 oktober 2020
algemeen
Verjaardag juf Sonja

nadebel