jul 2, 2020

Hoe ziet de laatste schoolweek eruit?


Daar kijken we samen naar uit.

Na een bewogen jaar, met zelfs een periode geen onderwijs fysiek op school, is het nu tijd om met elkaar een geweldige afsluiting te verzorgen.

Op maandag en/of dinsdag zal groep 8 de musical (deels) opvoeren voor de kinderen. Daarnaast wordt er heerlijk gewerkt in de verschillende groepen. 

In principe, als het niet regent, maandagavond voor uitsluitend in principe de twee biologische ouders van de leerling. Of een vervanger. Maximaal zijn er twee (ouders/verzorgers-genodigden) voor elke leerling uit groep 8.

Woensdag een redelijk normale dag.

Donderdag een schoolfeest anders. Niet zoals andere jaren onder de bezielende leiding van ouders, maar elke leerkracht die deze dag werkt organiseert een leuk feestje in zijn/haar groep. De invulling is per klas door de leerkracht georganiseerd.

En dan kruien we de kinderen van groep 8 uit. Traditioneel zwaaien alle leerlingen van de school naar de kinderen van groep 8. Maar ook juffrouw Cara zullen we uitkruien. Aangezien zij in Duiven is gaan wonen en daar gaat werken. 

Op vrijdag een leuke afsluiting binnen de groep. Afscheid van en met elkaar. Kinderen kunnen iets moois maken voor de leerkracht. 

Om 12.00 uur zijn de kinderen uit.

Daarna besteden wij teambreed aandacht aan het afscheid van juffrouw Cara, maar ook juffrouw Merel en Mariska, die als afstudeerfase studenten nu een baan als leerkracht zoeken.

 

We kijken er naar uit.

Vriendelijke groet, Carlina van den Heuvel

 

 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl