nov 18, 2020

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas met pakjesboot 12 aangekomen in Nederland.


Hij ging direct met Ozosnel en alle pieten op weg naar het Grote Pietenhuis waar diverse burgemeesters uit het hele land de tekeningen en allerlei lekkernijen kwamen afgeven.
De Viersprong is inmiddels weer mooi versierd met nieuwe spullen gemaakt door creatieve ouders. Hieronder een impressie van de aula.

Aankomende dinsdag 24 november mogen de kinderen van groep 1 t/m 4 weer de schoen zetten. Wilt u uw kind een extra schoen meegeven? En vergeet niet iets lekkers voor Ozosnel of een mooie tekening voor de Sint?

Voor de bovenbouw (dit jaar van groep 5 t/m 8) zijn deze week weer lootjes getrokken. Elk kind heeft een enveloppe mee naar huis gekregen met € 2,50 voor het kopen van een cadeautje voor een klasgenoot. En natuurlijk mogen de surprises en gedichten ook dit jaar niet ontbreken. Dus maak er weer iets moois van!

Dit jaar werkt de Sint thuis. Daarom hebben we vrijdag 4 december een andere verrassing (coronaproof) voor de kinderen. Wat het zal zijn, hoort u na afloop van de schooldag (12.00 uur i.v.m. een studiemiddag) ongetwijfeld van de kinderen zelf.

Wat ons uniek maakt:

Uniek
  • Talent-ateliers
  • De leerlingenraad
  • Ons anti pesten beleid
  • Engelse lessen
  • Kurzweil dyslexie software
  • Passend Onderwijs
  • Inzet van alle vrijwilligers

Bekijk hier ons filmpje:

Open dagen

Schooljaar 2018-2019

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tussen 13.30 uur en 14.00 uur de school komen bezoeken. Dan kunt u zelf door de school lopen. 

Maar u kunt beter een afspraak inplannen. Bij voorkeur tijdens lestijden. Dan geeft de directeur, of iemand vanuit het managementteam, of de intern begeleider, u informatie over de school. Daarna krijgt u een rondleiding door één van de kinderen van school. 

Maak hiervoor een afspraak via Sonja van jaarsveld (administratief medewerkster). Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Tel: 024-6450901

 


Agenda

agenda
1 december 2020
algemeen
Verjaardag Juf Rea
23 december 2020
algemeen
Verjaardag juf Lieke
27 januari 2021
algemeen
Verjaardag juf Ilse
11 februari 2021
algemeen
Verjaardag meester Roel
13 februari 2021
algemeen
Verjaardag juf Annette

nadebel