nov 18, 2020

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas met pakjesboot 12 aangekomen in Nederland.


Hij ging direct met Ozosnel en alle pieten op weg naar het Grote Pietenhuis waar diverse burgemeesters uit het hele land de tekeningen en allerlei lekkernijen kwamen afgeven.
De Viersprong is inmiddels weer mooi versierd met nieuwe spullen gemaakt door creatieve ouders. Hieronder een impressie van de aula.

Aankomende dinsdag 24 november mogen de kinderen van groep 1 t/m 4 weer de schoen zetten. Wilt u uw kind een extra schoen meegeven? En vergeet niet iets lekkers voor Ozosnel of een mooie tekening voor de Sint?

Voor de bovenbouw (dit jaar van groep 5 t/m 8) zijn deze week weer lootjes getrokken. Elk kind heeft een enveloppe mee naar huis gekregen met € 2,50 voor het kopen van een cadeautje voor een klasgenoot. En natuurlijk mogen de surprises en gedichten ook dit jaar niet ontbreken. Dus maak er weer iets moois van!

Dit jaar werkt de Sint thuis. Daarom hebben we vrijdag 4 december een andere verrassing (coronaproof) voor de kinderen. Wat het zal zijn, hoort u na afloop van de schooldag (12.00 uur i.v.m. een studiemiddag) ongetwijfeld van de kinderen zelf.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl