jan 7, 2021

Informatie personeel


Wist u dat?

Juffrouw Paulien Peters is nog aan het herstellen van het Coronavirus. De extra begeleiding voor de inhaal- en ondersteuning willen we pas inzetten als we weer fysiek naar school kunnen komen. We zijn nog goed aan het nadenken hoe we dat gaan doen.

Directeur Carlina van den Heuvel is weer voor 100% hersteld. Haar werkdagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Op maandag werkt juffrouw Iris van Eewijk in groep 7. Op dinsdag t/m vrijdag werkt meneer Jeroen in groep 7. De eerste twee weken van dit kalenderjaar werkt juffrouw Iris in de noodopvang en werkt meneer Jeroen 5 dagen in groep 7.

Op dinsdag vervangt juffrouw Mandy van Elzen leerkrachten die een ambulante dag hebben.

Op woensdag werkt juffrouw Sophia van Uden in groep 5-6 (juffrouw Amy)

Op donderdag werkt meneer Tom Pardoel in groep 8.

Juffrouw Rea geniet nu nog van haar zwangerschapsverlof. Zij start in de week van 23 februari weer met haar werkzaamheden.

Juffrouw Silvana geniet nu nog van haar zwangerschapsverlof. Zij start in de week van 9 maart weer met haar werkzaamheden. 

 

In de hoop u voldoende te hebben geïnformeerd,

Hartelijke groet, Carlina van den Heuvel

Directeur KBS De Viersprong

 

 

Wat ons uniek maakt:

Uniek
  • Talent-ateliers
  • De leerlingenraad
  • Ons anti pesten beleid
  • Engelse lessen
  • Kurzweil dyslexie software
  • Passend Onderwijs
  • Inzet van alle vrijwilligers

Bekijk hier ons filmpje:

Open dagen

Schooljaar 2018-2019

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tussen 13.30 uur en 14.00 uur de school komen bezoeken. Dan kunt u zelf door de school lopen. 

Maar u kunt beter een afspraak inplannen. Bij voorkeur tijdens lestijden. Dan geeft de directeur, of iemand vanuit het managementteam, of de intern begeleider, u informatie over de school. Daarna krijgt u een rondleiding door één van de kinderen van school. 

Maak hiervoor een afspraak via Sonja van jaarsveld (administratief medewerkster). Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Tel: 024-6450901

 


Agenda

agenda
27 januari 2021
algemeen
Verjaardag juf Ilse
11 februari 2021
algemeen
Verjaardag meester Roel
13 februari 2021
algemeen
Verjaardag juf Annette
17 maart 2021
algemeen
Verjaardag meester Jeroen
6 mei 2021
algemeen
Verjaardag juf Marian

nadebel