jan 29, 2021

Uitreiking startbewijs VO aan groep 8


Vandaag zijn de definitieve adviezen door meneer Pierre aan de groep 8 leerlingen overhandigd. En dat moment hebben we ook als team gevierd....

Lieve groep 8 leerlingen. Gefeliciteerd!

Het definitieve advies is een soort van 'startbewijs voor het Voortgezet Onderwijs'. We hebben als team naar eer en geweten gekeken welke start in het Voortgezet Onderwijs voor jou nu het meest passende is. En we hebben kansrijk geadviseerd, als we van mening zijn dat dit bij jou past.

En wat zijn we trots op dit mooie moment. Je kunt je nu gaan inschrijven en jouw weg vervolgen. En die weg bepaal jij.

Je kunt worden wie jij bent.

Soms lijkt een beroep niet haalbaar door het advies van de basisschool. Maar dat klopt niet. Er zijn voorbeelden van leerlingen die starten met een VMBO-b/k advies en uiteindelijk met een universitair diploma de schoolloopbaan afsluiten. Als je hebt leren volharden, dan kun je bereiken wat jij zou willen. Dat wil niet zeggen dat hoger beter is. Wanneer jouw talenten kunnen schitteren, dan draag je het meeste bij aan de wereld om ons heen. 

Vandaag toch een bijzonder moment. En dat moment willen we graag met jullie vieren.

Daarom een gezellig tasje met wat lekkers om straks met meneer Pierre dit memorabele moment te vieren. Proost en veel plezier met elkaar! 

Namens alle medewerkers van De Viersprong.

 

 

 

Wat ons uniek maakt:

Uniek
  • Talent-ateliers
  • De leerlingenraad
  • Ons anti pesten beleid
  • Engelse lessen
  • Kurzweil dyslexie software
  • Passend Onderwijs
  • Inzet van alle vrijwilligers

Bekijk hier ons filmpje:

Open dagen

Schooljaar 2018-2019

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tussen 13.30 uur en 14.00 uur de school komen bezoeken. Dan kunt u zelf door de school lopen. 

Maar u kunt beter een afspraak inplannen. Bij voorkeur tijdens lestijden. Dan geeft de directeur, of iemand vanuit het managementteam, of de intern begeleider, u informatie over de school. Daarna krijgt u een rondleiding door één van de kinderen van school. 

Maak hiervoor een afspraak via Sonja van jaarsveld (administratief medewerkster). Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Tel: 024-6450901

 


Agenda

agenda
17 maart 2021
algemeen
Verjaardag meester Jeroen
6 mei 2021
algemeen
Verjaardag juf Marian
16 augustus 2021
algemeen
Verjaardag Juf Laurie
22 september 2021
algemeen
Verjaardag juf Carlina
1 oktober 2021
algemeen
Verjaardag Juf Cara

nadebel