jan 29, 2021

Uitreiking startbewijs VO aan groep 8


Vandaag zijn de definitieve adviezen door meneer Pierre aan de groep 8 leerlingen overhandigd. En dat moment hebben we ook als team gevierd....

Lieve groep 8 leerlingen. Gefeliciteerd!

Het definitieve advies is een soort van 'startbewijs voor het Voortgezet Onderwijs'. We hebben als team naar eer en geweten gekeken welke start in het Voortgezet Onderwijs voor jou nu het meest passende is. En we hebben kansrijk geadviseerd, als we van mening zijn dat dit bij jou past.

En wat zijn we trots op dit mooie moment. Je kunt je nu gaan inschrijven en jouw weg vervolgen. En die weg bepaal jij.

Je kunt worden wie jij bent.

Soms lijkt een beroep niet haalbaar door het advies van de basisschool. Maar dat klopt niet. Er zijn voorbeelden van leerlingen die starten met een VMBO-b/k advies en uiteindelijk met een universitair diploma de schoolloopbaan afsluiten. Als je hebt leren volharden, dan kun je bereiken wat jij zou willen. Dat wil niet zeggen dat hoger beter is. Wanneer jouw talenten kunnen schitteren, dan draag je het meeste bij aan de wereld om ons heen. 

Vandaag toch een bijzonder moment. En dat moment willen we graag met jullie vieren.

Daarom een gezellig tasje met wat lekkers om straks met meneer Pierre dit memorabele moment te vieren. Proost en veel plezier met elkaar! 

Namens alle medewerkers van De Viersprong.

 

 

 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl