feb 4, 2021

Scholen weer open op maandag 8 februari.


Vanmiddag en morgen kunt u meer informatie verwachten.

Op dit moment zijn de protocollen nog niet beschikbaar. We hebben gistermiddag wel een brief ontvangen vanuit het Ministerie van Onderwijs. Daarin staan (aanvullende) maatregelen beschreven, die in drie categorieën zijn verdeeld.

A. Wettelijk verplicht

B. Noodzakelijke maatregel

C. Dringend advies. Dit betreft maatregelen die niet verplicht zijn en niet in alle situaties haalbaar zullen zijn. 

Welke vervolgstappen kunt u van ons verwachten?

U kunt vandaag een brief vanuit het College van Bestuur verwachten, waar alle scholen binnen Kans & Kleur zich aan zullen houden.

Einde middag zullen we met de MR bespreken welke maatregelen voor ons als school haalbaar zijn (de maatregelen die als dringend advies staan omschreven).

U kunt vandaag een mail of Parro-bericht van de leerkracht verwachten, waarin deze u laat weten of wij morgen de online lessen deels laten vervallen (of helemaal). Leerkrachten hebben immers tijd nodig om zich volledig te kunnen voorbereiden op de extra maateregelen die wij van hen vragen voor het openen van de basisschool. 

U kunt morgen een brief vanuit de school verwachten, waarin wij kunnen vertellen welke maatregelen wij op schoolniveau kunnen realiseren.

 

We hebben ontzettend veel zin om weer fysiek onderwijs te kunnen geven aan de kinderen. Jeetje wat hebben we jullie gemist.

Maar natuurlijk is ook wel spannend, en willen we ervoor zorgen dat we zoveel als mogelijk de maatregelen kunnen realiseren die nodig zijn voor de veiligheid.

Wordt vervolgd....

Hartelijke groet, Carlina van den Heuvel 

 

 

 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief ontvangen?

 

 

of u kunt een mail sturen naar viersprong@kansenkleur.nl