feb 10, 2021

Wat fijn toch om weer fysiek onderwijs te kunnen volgen


Hoe hebben we de kinderen ontvangen?

Feestelijk

Buiten een warm onthaal van de meester/juf, maar ook alle medeleerlingen.

Binnen in de hal hingen slingers en grote letters met 'welkom' erop.

In de hal nemen we de kinderen al mee in ons nieuwe thema, de ruimte. Er staat een raket op het podium, een tent als raket en overal hangen planeten.

In de klassen zie ik de leerkrachten stralen van plezier, maar ook kinderen die genieten om weer samen te kunnen spelen en leren.

Sommige kinderen vonden het thuis ook wel erg leuk. Dat is wel grappig voor ons.

In de kleinere klassen staat een CO2 meter, die laat zien of de luchtkwaliteit goed is. We zijn als team best onder de indruk van het feit dat er bij beweging al snel blijkt dat de kwaliteit snel achteruit gaat. Om deze reden willen we tijdens de carnaval extra voorzichtig zijn om niet teveel kinderen tegelijk te laten bewegen. Dat is voor ons een nieuw inzicht. Maar wel fijn dat we het nu weten.

En weet u wat erg grappig is. Het buiten spelen. Het is zo komisch om bijna 30 kleuters te zien die zich moeten omkleden, Laarzen aan, handschoenen aan. Alleen al die handschoenen...vinger verkeerd erin. Handschoen weer uit, vingers weer verkeerd erin. Jassen aan, dassen om, muts kwijt. Skibroek aan. Stof tussen de rits. Sjaal moet om zoals mama die om doet. 

En als we binnenkomen is alles nat. Handschoenen kun je uitwringen. De vloer is nat. Het is zo komisch. 

Na school hebben we als team een 'koffiekwartiertje online'. We bespreken dan op een veilige manier hoe de dag is verlopen en welke afspraken we onderling willen maken. Maar ook genieten we van bovenstaande beelden, die we met de nodige lol met elkaar delen.

We hebben het goed met elkaar.

Hartelijke groet, Carlina van den Heuvel

 

 

 

Wat ons uniek maakt:

Uniek
  • Talent-ateliers
  • De leerlingenraad
  • Ons anti pesten beleid
  • Engelse lessen
  • Kurzweil dyslexie software
  • Passend Onderwijs
  • Inzet van alle vrijwilligers

Bekijk hier ons filmpje:

Open dagen

Schooljaar 2018-2019

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tussen 13.30 uur en 14.00 uur de school komen bezoeken. Dan kunt u zelf door de school lopen. 

Maar u kunt beter een afspraak inplannen. Bij voorkeur tijdens lestijden. Dan geeft de directeur, of iemand vanuit het managementteam, of de intern begeleider, u informatie over de school. Daarna krijgt u een rondleiding door één van de kinderen van school. 

Maak hiervoor een afspraak via Sonja van jaarsveld (administratief medewerkster). Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Tel: 024-6450901

 


Agenda

agenda
17 maart 2021
algemeen
Verjaardag meester Jeroen
6 mei 2021
algemeen
Verjaardag juf Marian
16 augustus 2021
algemeen
Verjaardag Juf Laurie
22 september 2021
algemeen
Verjaardag juf Carlina
1 oktober 2021
algemeen
Verjaardag Juf Cara

nadebel