jul 6, 2021

Juffrouw Amy heeft een nieuwe baan


Dat betekent dat er een vacature ontstaat voor groep 5-6B.

Amy woont dicht bij Tiel. Moet nu dagelijks best ver reizen. Dat is de reden voor Amy om op een school in Tiel te gaan werken. Amy heeft dit vorige week aan ons, en de kinderen/ouders van haar groep laten weten.

Dat is fijn voor Amy, en we begrijpen haar keuze. Maar dat is voor ons niet fijn, want we waarderen haar vakmanschap enorm. En dat gaan we missen. Ook haar bijdrage in de OR was voor ons als team en voor de ouders erg prettig. Gezien het feit dat we dat nu bijna einde schooljaar weten, kan het zijn dat we pas in de laatste week de formatie in zijn geheel kenbaar kunnen maken. Als het tegenzit zelfs pas in de zomervakantie. 

Prioriteit vanuit het team is nu het werven van goede leerkrachten. Bij voorkeur leerkrachten die ook de intentie hebben om zich meerdere jaren aan onze school te binden. Voor alle ouders./verzorgers die zouden denken dat er iets is. dat is niet zo. Beide leerkrachten gaan ook met pijn in hun hart bij ons weg. Maar hebben ieder andere redenen, om een kans te grijpen, die zich voordoet nu we op alle scholen meer geld krijgen. Beide hebben meerdere jaren bij ons gewerkt.

Dagelijks werkt het team hier op ontzettend prettige wijze met elkaar samen. Dat is echt uniek en daar zijn we ontzettend trots op. 

Hartelijke groet, Carlina van den Heuvel 

 

 

 

Wat ons uniek maakt:

Uniek
  • Talent-ateliers
  • De leerlingenraad
  • Ons anti pesten beleid
  • Engelse lessen
  • Kurzweil dyslexie software
  • Passend Onderwijs
  • Inzet van alle vrijwilligers

Bekijk hier ons filmpje:

Open dagen

Schooljaar 2018-2019

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tussen 13.30 uur en 14.00 uur de school komen bezoeken. Dan kunt u zelf door de school lopen. 

Maar u kunt beter een afspraak inplannen. Bij voorkeur tijdens lestijden. Dan geeft de directeur, of iemand vanuit het managementteam, of de intern begeleider, u informatie over de school. Daarna krijgt u een rondleiding door één van de kinderen van school. 

Maak hiervoor een afspraak via Sonja van jaarsveld (administratief medewerkster). Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Tel: 024-6450901

 


Agenda

agenda
16 augustus 2021
algemeen
Verjaardag Juf Laurie
22 september 2021
algemeen
Verjaardag juf Carlina
1 oktober 2021
algemeen
Verjaardag Juf Cara
10 oktober 2021
algemeen
Verjaardag Juf Sonja
10 oktober 2021
algemeen
Verjaardag juf Sonja

nadebel