jul 8, 2021

Juffrouw Ellen gaat nu echt bijna met vervroegd pensioen


We gaan haar enorm missen.

Hieronder kunt u een schrijven van juffrouw Ellen aan u lezen.

Kans & Kleur, collega's en kinderen gaan een hele goede leerkracht missen. We kijken terug op een geweldige tijd met juffrouw Ellen. Haar oprechte aandacht voor kinderen, collega's en ouders is als een tweede natuur voor Ellen zichtbaar.

Haar enorme drive om vanuit De Noordwijkse Methode verbindingen tot stand te brengen en te zorgen voor een kleurrijk aanbod voor alle kinderen heeft ons hele mooie herinneringen gegeven. 

Juffrouw Marian gaat met de klas zorgen voor een geweldige laatste werkdag komende woensdag. Als team zorgen we samen met juffrouw Ellen zorgen voor een geweldig afscheid. 

Diepe buiging Ellen!

Applaus voor het vakmanschap waarmee juffrouw Ellen zichzelf liet schitteren, wat als resultaat goed onderwijs heeft opgeleverd, en een fijne juf en collega voor ons allemaal.

Carlina van den Heuvel

Directeur KBS De Viersprong

 

Hieronder het schrijven van juffrouw Ellen.

Beste ouders en kinderen,

Na 41 jaar met heel veel plezier werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, heb ik besloten per 1 augustus a.s. met vervroegd pensioen te gaan.

In 1995 ben ik gestart op de Viersprong als groepsleerkracht.

Even snel rekenend heb ik ongeveer een kleine 700 kinderen een jaar mogen begeleiden ; wat heb ik hiervan genoten!

Hobbelend van groep 3 naar groep 4, naar groep 3-4, naar groep 4, naar groep 5, weer terug naar groep 3 en de laatste 5 schooljaren in groep 1-2; iedere jaargroep had weer zijn charmes en uitdagingen.

Het werken met uw kinderen, de collega’s en zeker ook met u, ouders, heeft mij altijd veel voldoening en energie gegeven.

Daarom wil ik U hierbij dan ook allen hartelijk danken voor het in mij gestelde vertrouwen; het was een voorrecht uw kind onder mijn hoede te hebben gehad.

Komende woensdag 14 juli is mijn laatste werkdag, welke ik feestelijk door zal gaan brengen op de Viersprong.

Ik heb hier al erg veel zin in. Nogmaals, bedankt voor de prettige samenwerking en wellicht tot ziens in ‘het Wijchense’.

En natuurlijk alvast een hele fijne vakantie toegewenst!

Vriendelijke groet, Ellen Vonk

Wat ons uniek maakt:

Uniek
  • Talent-ateliers
  • De leerlingenraad
  • Ons anti pesten beleid
  • Engelse lessen
  • Kurzweil dyslexie software
  • Passend Onderwijs
  • Inzet van alle vrijwilligers

Bekijk hier ons filmpje:

Open dagen

Schooljaar 2018-2019

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tussen 13.30 uur en 14.00 uur de school komen bezoeken. Dan kunt u zelf door de school lopen. 

Maar u kunt beter een afspraak inplannen. Bij voorkeur tijdens lestijden. Dan geeft de directeur, of iemand vanuit het managementteam, of de intern begeleider, u informatie over de school. Daarna krijgt u een rondleiding door één van de kinderen van school. 

Maak hiervoor een afspraak via Sonja van jaarsveld (administratief medewerkster). Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Tel: 024-6450901

 


Agenda

agenda
16 augustus 2021
algemeen
Verjaardag Juf Laurie
22 september 2021
algemeen
Verjaardag juf Carlina
1 oktober 2021
algemeen
Verjaardag Juf Cara
10 oktober 2021
algemeen
Verjaardag Juf Sonja
10 oktober 2021
algemeen
Verjaardag juf Sonja

nadebel